Tarinamme

Nygren on kalakauppiaiden suku

Sanotaan se nyt suoraan ja ilman kalavaleita: meiltä löytyy Suomen paras kalatiski. Valikoimassamme on taatusti tuoreita kalaherkkuja, joita kelpaa jäädä haavi auki ihastelemaan. Kahden järven välissä kasvaneina tuore kala on meille itsestäänselvyys – luottokalastajamme nostavat vonkaleita tiskiimme lähijärvistämme ja muualta Suomesta päivittäin. Kotimaisen kalan lisäksi valikoimassamme on lähes aina tuttuja ja hieman eksoottisempiakin lajeja maailman meriltä. Koska käsittelemme kalat itse, saamme ne asiakkaan ostoskoriin tavallista nopeammin.

Laadukas kalatiskimme ja lämmin palveluasenteemme eivät ole syntyneet sattumalta: kalakauppa on kulkenut suvussamme jo kolmen sukupolven ajan. Olemme perineet ajatusmallin, että asiat tehdään meillä viimeisen päälle tai muuten ei ole järkeä tehdä ollenkaan. Innovoimme rohkeasti uutta ja autamme sinua keksimään tuoreita ideoita ruokapöytään sekä kalan valmistukseen. Teemme tinkimättömästi töitä, jotta tuore kala ja suussasulavat makuelämykset ovat arkipäivää yhä useammassa pirkanmaalaisessa kodissa.


“Voimme luvata, että meiltä haaviisi tarttuu aina saalista!”


Meiltä saat kalaonnistumisia

Kalan ostamisen ja valmistamisen ei tarvitse olla hankalaa. Haluamme tehdä asiakkaidemme elämästä helppoa, palvella jokaisen kalannälkäisen hänelle sopivalla tavalla. Olitpa kaiken kokeillut keittiömestari, loheen mieltynyt lauantaikokki tai ensiaskeliasi kalan kanssa ottava opettelija, meiltä voit kysyä mitä vaan kalasta. Teemme kaikkemme tarjotaksemme sinulle onnistumisia: jaamme kekseliäitä uusia reseptejä, inspiraatiota, hyviä neuvoja ja rohkaisemme kokeilemaan uutta. Kalaonnistumiseen ei kalaonnea tarvita.

Aina tuoreimmat kalat ja ideat

Ehtana kalakauppana elämme tuoreesta, kotimaisesta kalasta. Suuri osa kalastamme nostetaankin tiskiimme lähes suoraan Pirkanmaan ylpeyksistä, Näsi- ja Pyhäjärvestä. Vaikka kalaonnella on kalakaupassa aina näppinsä pelissä, löysempienkin siimojen päivinä löydät meiltä mittavan valikoiman kalaa kaikissa muodoissa – niin raakana, puolivalmisteena kuin mitä mielikuvituksellisemmiksi herkuiksi jalostettunakin. Tuoreiden tuotteiden lisäksi tarjoamme kaupan päälle rutkasti ideoita, joilla jokainen kotikokki onnistuu keittiössä. Tervetuloa palveltavaksi aitoon kalakauppaan!


“Asiakaspalvelu on meillä verissä, ja haluamme tarjota asiakkaillemme maan tuoreimmat kalat, innostavimman valikoiman ja ystävällisimmän palvelun.”