Kalakoulu

Parhaat ohjeet erilaisten kalojen valmistukseen

Olemme keränneet tänne asiakkaidemme iloksi ja inspiraatioksi parhaita reseptejä sukumme omista keittokirjoista sekä tamperelaisilta keittiömestareilta ja muilta hyvän ruoan ammattilaisilta. Käyttämällä kauden tuoreita kaloja ja muutenkin laadukkaita aineksia, näiden ohjeiden avulla loihdit parhaat herkut sekä arjen appeeksi että juhlapöydän kruunuksi.

Tällä reseptillä taiot helposti herkullista ja näyttävää illallista neljälle syöjälle.

Meunière on ranskaa ja tarkoittaa myllärin vaimoa. Tämä yksinkertainen resepti on yksi ranskalaisen maalaiskeittiön peruskivistä.

Tämä ranskalais-tamperelainen klassikko on Tampereen Kauppahallin 4 vuodenaikaa -ravintolan suosituin ruoka, ja se on monen mielestä maailman paras kalakeitto.