Nygren on kalakauppiaiden suku

Nygrenit palvelevat tamperelaisia Kauppahallissa jo kolmannessa polvessa. Tahdomme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman tuoretta kalaa ja mahdollisimman ystävällistä palvelua.

Kauppahalli on ollut Tampereella tärkeä kohtaamispaikka yli sadan vuoden ajan. Nygrenin tiskillä on puolestaan käynyt jo vuosikymmenien ajan kansaa keittiömestareista eläkeläisiin ja opiskelijoista koko perheelle kokkaaviin vanhempiin. Toiselle meiltä haettu kala on lauantain luksusta ja toiselle terveellinen ja maistuva arjen ape.

Uskallamme väittää, että kalamme ovat Tampereen tuoreimpia – jos nyt ei itse ole sattunut ongelle ehtimään. Eväkkäät tulevat nimittäin meille paitsi suoraan kalastajilta, myös tukkukuormista jo ennen tehtaita ja marketteja. Ulkomaiset merenelävät tilaamme hyviksi havaituista kalahuutokaupoista.

”Kauppahalli on ollut Tampereella tärkeä kohtaamispaikka yli sadan vuoden ajan.”

”Uskallamme väittää, että kalamme ovat Tampereen tuoreimpia – jos nyt ei itse ole sattunut ongelle ehtimään.”

Tamperelaiset ansaitsevat helppoa ja herkullista kalaruokaa

Fileeraamme kalat täällä Kauppahallissa ihan perinteisesti veitsellä ja ammattitaidolla. Lisäksi nappaamme nahan pois, nypimme ruodot, ja vaikka kuutioimme kalan valmiiksi soppaa varten, jos asiakas niin haluaa. Kauppahallin kellarissa pieni mutta osaava porukkamme tekee myös kaloista kaikenlaisia nopeasti pöytään pantavia herkkuja.

 

Jaamme myös ruoanlaittovinkkejä ja opastamme parhaan tietomme mukaan, mikä kala tai äyriäinen sopii mihinkin ruokaan. Kerromme asiakkaille mieluusti mistä järvestä pannulle tai kattilaan menevä kala on nostettu, kuka sen on pyytänyt, ja milloin.

”Pyrimme aina siihen, että Kauppahallin tunnelma ja hymy Nygrenin tiskiltä kulkee mukana omaan keittiöön. Kun asiakas tietää, että kala on tuoretta, kokemuksella valittua ja rakkaudella käsiteltyä, se maistuu reilusti paremmalta.”